Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας είναι δύο: ο κωδικός εισόδου (όνομα χρήστη και e-mail) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password) οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας password όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρων κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκρονικό κατάστημα manoirshoes.com δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού password από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας να αλλάζετε συχνά το password και να αποφεύγετε την χρήση των ίδιων εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ.ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα αλλά και αριθμούς και σύμβολα για την δημιουργία password.